Kalas ishallen helsingborg

Kontakta oss, planera ert besök! Centrum, sal (Uppgift saknas norr, sal 165, centrum, restaurang (Uppgift saknas). Centrum, biograf, en salong med 47 platser, bollhuset. Den rymmer ca 2100 sittplatser och 300 ståplatser.


Read more

Fitness24seven plus uppsala

PT GO - Extra PT-tillfällen på köpet Grattis Uppsala Centrum Plus! Låt oss informera dig som student hur du gör ett smart träningsval, såväl ekonomiskt som praktiskt. Årets Student Uppsala arrangeras fredag


Read more

Bar adventsljusstake

Köp här Mässing Kanske den snyggaste av de alla? Utgifter på alla julklappar kan vara nog så tung att bära under julen så många väljer att spara in lite pengar på julpynt


Read more

Sevärdheter i stockholms län


sevärdheter i stockholms län

du rätt telefonnummer. Länet har akut brist på foder för betande djur. Rankning, boka online 19 sätt att uppleva det 27 sätt att uppleva det 15 sätt att uppleva det 19 sätt att uppleva det 3 sätt att uppleva det 1 sätt att uppleva det 3 sätt att uppleva det 2 sätt att uppleva det 1 sätt. Meny Stäng, sök Stäng, startsida, inlägg, kulturmiljövård.

Tillgänglighet på SF Bio - Skogstur Föreningen Skogstur anordnar promenader i skogsmiljö inom Stockholms naturområden. Historik, enligt Erikskrönikan grundades Stockholm år 1252 av Birger Jarl för att fyrahundra år senare utnämnas till Sveriges huvudstad 1634. Du kan då lyssna på dem i din egen spelare. Bra att veta för dig med funktionsnedsättning - m (pdf) Handicat Stiftelsen Handicat är en ideell stiftelse som har dag-, weekend- och veckoseglingar för personer med funktionsnedsättning (rörelse-, syn-, hörsel- eller intellektuell funktionsnedsättning). Tillgänglighet - Turteatern Turteatern har rullstolsplatser, handikapptoalett och medföljande ledsagare har fri entré. Tillgänglighet - Museer för synskadade En del museer har tagit fram audioguider för att du lättare och i din egen takt ska kunna gå runt på en utställning. Tillgängligt landskap - s Synskadades museum Synskadades museum är ett litet specialmuseum med samlingar zara butiker stockholm rörande synskadades historia i Sverige. Ledsagare eller assistent i tjänst har fri entré. Epilepsiföreningen i Storstockholm arrangerar kurser och föreläsningar för barn och vuxna. Trapporna är markerade med vitt på översta och nedersta steget och det finns förstoringsglas och ficklampor i receptionen. . Delar av museet är tillgängligt för rullstolar. Som besökare kan du lämna bilen på en infartsparkering och slippa leta parkeringsplatser eller problematiken med enkelriktade gator.

Din guide till Stockholm - Stockholmsguidensevärdheter i stockholms län


Sitemap